Zakelijke opdrachten

Maatwerk opdrachten 

Op zoek naar meubelen op grote schaal? Bijvoorbeeld voor je eigen onderneming, een kantoor, of voor een opdrachtgever? Bij Teakea kunnen we dit makkelijk en snel voor je regelen. Wij beschikken over een eigen werkplaats, een groot magazijn en een showroom waar je veel inspiratie op kan doen. Ook adviseren wij je graag over materialen en onderhoud. Of het nu een groot of klein project is, we helpen je graag. Wil je een afspraak op locatie inplannen? Mail dan naar [email protected] en je hoort zo spoedig mogelijk van ons. Laat je verrassen door deskundig advies!

Waarom met Teakea samenwerken?
Meubel ontwerp mogelijkheden. Wij kunnen voor iedereen een unieke en persoonlijke meubelcollectie ontwerpen.
Duurzaam hout. Wij gebruiken o.a. gerecycled teakhout, plantage teakhout en FSC-eikenhout voor onze terras- en badkamer meubelen.
Persoonlijk & deskundig advies. Onze vakkundige meubelmakers kunnen je altijd adviseren over materialen en onderhoud.
Montage van meubelen op locatie. Wij komen persoonlijk je meubelen brengen en op locatie monteren wanneer dit nodig is.
Gratis transport binnen Nederland. Geen extra kosten voor het transporteren van je meubelen.

Meubilair voor je restaurant en terras

Ben je op zoek naar terras meubilair voor je eigen horeca onderneming? Wij kijken er naar uit om jouw persoonlijke terras wensen te realiseren!

Meubilair voor je bed & breakfast, hotel of spa

Ben je op zoek naar een complete badkamer of woonkamer inrichting voor je bed & breakfast of spa resort? Dan kun je zeker bij ons terecht!


Teakea is een meubelmakerij voor de particuliere en de zakelijke markt. Geen enkel terras is hetzelfde.
Daarom bieden wij de mogelijkheid aan om je tuinmeubelen op maat te laten ontwerpen en maken. Geheel volgens jouw wensen. 


Wij zijn flexibel en creatief. Van sfeervolle hoekbanken en vuurtafels tot complete tuin sets. (Bijna) alles is mogelijk!

 


Naast ons tuin assortiment, beschikken wij ook over een groot badkamer meubelen en woonkamer meubelen assortiment. Je kunt uiteraard ook kiezen om een geheel unieke woonkamer of badkamer te laten ontwerpen en maken!

In het verleden hebben wij al verschillende leuke interieurprojecten voltooid. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Kantoor meubelen

Ben je op zoek naar meubelen voor je kantoor? Dan ben je bij ons op het goeie adres! Wij kunnen snel, flexibel en kwalitatief vergaderzaal meubelen ontwerpen en maken. 

Eetzaal en kantine meubelen

Ben je op zoek naar meubels voor een kantine, restaurant of eetzaal? Wij kunnen unieke meubel collecties ontwerpen om jou school, bedrijf of restaurant eetzaal ruimte persoonlijk in te richten! 


Bij ons kun je volledig zelf je kantoor meubelen samenstellen. Kasten, bureaus en tafels voor de vergaderzaal. Van industriële tot moderne kantoor tafels. Jij bepaalt het complete plaatje. 

Wij beschikken over een ruime keuze aan verschillende materialen: Verschillende houtsoorten, metalen en tafelpoten. Uiteraard worden houten tafelbladen beschermt met een transparante coating tegen water- en vetvlekken. Ook het ontwerp laten we volledig aan jouw over, maar we adviseren je graag over de stijl die bij jouw kantoor ruimte past. Veel voorkomende stijlen zijn modern, industrieel en traditioneel. 

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden? We plannen graag een afspraak in om jouw ideeën te bespreken. 


Ook leveren wij meubels voor kantines en eetzalen. Bijvoorbeeld voor restaurants, hotels, school- en bedrijfskantines. Iedere eetzaal heeft natuurlijk een unieke stijl, daarom vinden wij het belangrijk om jouw kantine meubelen te kunnen personaliseren. 

Wij leveren o.a. veel verschillende eettafels en tafelbanken, maar een houten bar of een sta tafel met krukken kan uiteraard ook op maat worden gemaakt. 

Opnieuw kun je helemaal zelf bepalen welk ontwerp en welke materialen je wilt gebruiken. Wij merken vaak dat lange 'diner tables' erg geliefd zijn. Wij kunnen kantinetafels en bijpassende kantine bankjes tot wel 3 meter lang maken. De houten tafelbladen worden standaard beschermt met een transparante coating tegen water- en vetvlekken.

Welke stijl past bij jouw eetzaal? Modern, of lekker industrieel? Neem alvast een kijkje naar onze collecties om inspiratie op te doen en maak vervolgens een afspraak via de contact pagina. 

Wat is dit? Check "Onthoud mij" om op deze computer toegang te krijgen tot je winkkelwagen, zelfs als je niet ingelogd bent.