Meubels op Maat

Teakea beeldmerk
Naast ons vaste assortiment meubelen & de maatvariaties die we hier in bieden is het bij Teakea ook mogelijk om meubels op maat te laten maken. Heb je bijvoorbeeld een meubel gezien in onze webshop, maar zat jouw ideale maat er niet tussen? Of heb je een meubel in gedachten maar kun je steeds nèt niet vinden waar je naar op zoek bent? Op deze pagina lees je meer over onze maatwerk mogelijkheden of kun je direct jouw offerte aanvragen via het contactformulier onderaan deze pagina.
Teakea beeldmerk
Onze Werkplaats

Omdat wij de productie in eigen huis hebben is het voor ons geen probleem om kleine- of grote aanpassingen te doen aan bestaande ontwerpen of zelfs een eigen ontwerp van de klant te realiseren. In onze werkplaats in Tolbert wordt dagelijks hard gewerkt en worden de mooiste meubelen gemaakt. Onze meubelmakers beschikken over moderne apparatuur en jarenlange ervaring waardoor we de meubelen snel en accuraat aan kunnen bieden.

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Kom dan eens langs om samen de mogelijkheden te bespreken of  neem contact met ons op via het contactformulier onderaan deze pagina.