Voor 15:00 besteld, binnen 2 werkdagen in huis
Bezorgadres naar keuze
Veilige betalling via Credit Card of Mr Cash

Houten wastafelbladen

(14 artikelen)
Winkelopties

Verfijn hieronder uw selectie

Kleur
  1. Bruin
  2. Donkerbruin
Prijs
  1.  
    39
    350

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Houten wastafelblad

Voor een houten wastafelblad ben je bij Teakea aan het juiste adres. Topkwaliteit voor een leuke prijs en keuze uit verschillende houtsoorten, klassen, afmetingen, bescherming, kleuren en maatwerkoplossingen. Suar en eiken wastafelbladen kunnen ook met schorsrand, ofwel met schaaldeel (zonder schors), geleverd worden. Naast een houten wastafelblad online uitzoeken bent u van harte welkom in onze winkel. Neem contact op en maak een afspraak. We kunnen allerlei voorbeelden laten zien en alles over een houten wastafelblad vertellen. Een houten wastafelblad in combinatie met een natuurstenen waskom een klassieke wastafelkraan geeft een prachtig effect. Ook daarvan hebben we een ruime voorraad in onze opslag, winkel en online.

Houtsoorten en -klassen

Afhankelijk van het totaalplaatje van uw badkamer kunt u kiezen uit verschillende houtsoorten en -klassen voor uw wastafelblad. Hieronder vindt u de verschillende houtsoorten en -klassen.

- Eiken wastafelblad: grof en natuurlijk rustiek. Lichte natuurlijke houtkleur. Rustiek eiken heeft grove noestvorming en natuurlijke barsten welke met houtvuller dichtgemaakt kunnen worden. Natuurlijk eiken heeft noesten tot 35 mm in diameter en geen natuurlijke barsten.

- Teak wastafelblad: honingbruine kleur

- Steigerhouten wastafelblad: old grey geimpregneerd.

- Notenhouten wastafelblad: natuurlijke donkerbruine kleur

- Kersenhouten wastafelblad: licht rossig, bruin van kleur. Ruikt niets verwonderlijk naar echte kersen!

- Wenge wastafelblad: donker koloniale kleur


Afmetingen houten wastafelblad / wastafelblad op maat

U kunt per houten wastafelblad aangeven welke lengte en breedte het blad moet krijgen. We hebben per houten wastafelblad standaard maten bepaald. Mocht uw gewenste maat er niet bij staan, geen probleem. Het zal vaak gaan om een kleine maatafwijking waardoor de prijs net even anders berekend moet worden. Mocht u speciale wensen hebben dan kan levert Teakea hoge kwaliteit maatwerk voor een leuke prijs. Meer weten? stuur dan een mail naar maatwerk@teakea.nl.


Houten wastafelblad kleuren en beschermen

Voor de bescherming van een houten wastafelblad werken wij met Rubio Monocoat oil plus 2c hardwaxolie. Deze beschermer is geschikt voor elke houtsoort en is naast een transparante uitvoering om de houtkleur te behouden beschikbaar in 40 verschillende kleuren. Een onbehandelde eiken wastafelblad laat zich eenvoudig kleuren vanwege de lichte kleur. De andere donkere houtsoorten geven dus een donkerder effect. Mocht u zeker willen zijn van het kleureffect dan kan elke klant maximaal 3 houtstalen aanvragen via houtstalen@teakea.nl.

- De nerfstructuur van het mooie houten wastafelblad wordt bij elke kleur behouden

- Rubio Monocoat Hardwaxolie is eenvoudig aan te brengen in meerdere lagen

- Rubio Monocoat Hardwaxolie stoot vuil en vocht af en voorkomt hiermee typische badkamervlekken

- Rubio Monocoat Hardwaxolie biedt een stootvaste en krasvrije bescherming

- Rubio Monocoat Hardwaxolie heeft een hoge slijtvastheid dus hoeft het niet binnen afzienbare tijd worden herbehandeld


Een houten wastafelblad aan de muur bevestigen

Voor de ophanging van een houten wastafelblad bieden we wastafelbeugels. Deze worden bij de houten wastafelbladen aangeboden in de webshop. Mocht u hier vragen over hebben dan kunt u ons het beste een mail sturen via info@teakea.nl.

Voor het uitzoeken van een houten wastafelblad bent u van harte welkom bij teakea online en in onze winkel!