Over Ons

Wie zijn wij?

Bij teakea hebben wij de ambitie om maatwerk meubelen van hoge kwaliteit te bieden voor een lage prijs. Samen streven wij ernaar natuurlijke materialen toegankelijk te maken voor alle Nederlandse en Belgische huishoudens. Dit doen we dagelijks met veel passie en plezier!

Eigen Productie

In ons pand in Tolbert hebben we zowel een grote showroom als ruime werkplaats. Hierdoor zijn de lijnen kort en kun je onmiddellijk in contact komen met jouw meubelmaker. Nog een voordeel hiervan is dat wij altijd de vinger op de pols kunnen houden wanneer het gaat om de productie van onze meubelen en de vooruitgang van de maatwerk stukken. Benieuwd geworden wie die vakmannen dan zijn? Kom een keertje bij ons langs en maak kennis met ze!

Zelf Importeren

Wij werken samen met verschillende leveranciers wereldwijd en regelen de import van onze materialen zelf. Door de rechtstreekse connectie met onze leveranciers kunnen wij hoge kwaliteit waarborgen en tegelijkertijd te kosten laag houden voor onze klanten.

Maatwerk

Naast ons vaste aanbod is het ook mogelijk om een meubel met afwijkende afmetingen te bestellen. Heb je zelf een ontwerp in gedachten? Kom dan gerust bij ons langs om de mogelijkheden te bespreken; bijna alles is mogelijk! Heb je een vraag over ons, één van onze meubelen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij een maatwerk meubel? Twijfel niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier of telefonisch via +31(0)85-1302543.

Wij staan je graag bij in de zoektocht naar jouw ideale meubel van natuurmateriaal!